Industriële wandlampen die het net niet hebben.

Ik ben dol op industriële lampen. Het kan mij niet stoer genoeg zijn. Maar bij industriële lampen denk je al snel aan hanglampen. Helaas wordt de wandlamp vaak vergeten. Hieronder zie je een aantal stoere wandlampen. Dit zijn industriële wandlampen die het net niet hebben voor mij…

Zwart-stoere-wandlamp

1. De zwarte wandlamp
Deze stoere wandlamp is voorzien van leuke details, het raster bijvoorbeeld. Dit maakt de lamp super industrieel. Nadeel; het zwart is glimmend. Persoonlijk zou ik deze lamp liever in mat zwart willen zien. Net iets stoerder. Je krijgt nu de neiging om een schuurpapiertje te pakken.

Wandlamp met emmer

2. Emmer wandlamp
Deze wandlamp vind ik echt onwijs gaaf. Ook hier is het allemaal wel wat te netjes voor mijn persoonlijke smaak. Ik hou meer van iets robuuster. Echt antieke wandlampen zoals Jielde wandlampen zijn wel weer erg duur. Een tussen oplossing lijkt er niet te zijn voor wandlampen.

Glimmende wandlamp

3. Glimmende wandlamp
Alles is stoer aan deze wandlamp, alleen vind ik het zonde dat hij zo glimt. Hij was nog veel stoerder geweest, als het metaal dof en geschuurd was. Waarom chroom? Wie bedenkt zoiets?

Stoer- mat zwart

4. Mat zwarte wandlamp
Van deze wandlamp is de kap, mat zwart. En het model klopt ook! Maar ook hier hebben ze gekozen voor chroom. Dit past zo niet bij de rest. Zonde, het had zo een leuke wandlamp kunnen wezen.

Zit jij met hetzelfde probleem? Maak dan je eigen wandlamp met strijkijzersnoer. Heb jij wel een paar stoere wandlampen kunnen vinden online? Laat het me weten! Ik ben heel benieuwd.

xx

Petronella Blok

 

Een gedachte over “Industriële wandlampen die het net niet hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s