Inspirerende wandlampen

Verlichting is een hot item. Blogs puilen uit over de mooiste hanglampen en vloerlampen. Maar de wandlamp wordt vaak vergeten.  Persoonlijk vind ik een wandlamp de ideale sfeermaker in de woonkamer. Vind jij wandlampen saai? Bekijk dan eens deze wandlampen.

Kinderwandlampen

Lieve-wandlamp

Normaal is het snoer van een wandlamp een storend element.  Deze wandlamp is bijzonder vanwege het snoer. Het snoer is speels verwerkt in het design. Grote klasse voor de bedenkers van deze lamp. Het lijkt net alsof de hond gewoon is aangelijnd. Je zou er bijna kinderen voor willen krijgen. 🙂

Wandlamp-basketball

Je koopt een oude eenvoudig bollamp. En bij de Intertoys een basketbalnetje. Een eenvoudig maar letterlijk doeltreffend design. Met dit soort wandlampen maak je van je huis een thuis. Natuurlijk zijn hier tal van variaties op te bedenken. Bijvoorbeeld een tennisracket met bal. Waarbij de tennisbal de lichtbron vormt.

Strijkijzersnoer  Wandlampen

Als het donker wordt is een muur eigenlijk heel ongezellig. Een groot donker vlak. Wandlampen zijn daarom de ideale sfeermakers. Wil je geen truttig wandlampje? Strijkijzersnoer is helemaal een trend van nu. Hieronder een paar schitterende voorbeelden. Tip: Durf uit de box te denken. Met strijkijzersnoer is eigenlijk alles leuk. En kan niets mislukken. Gewoon doen dus!

Wandlamp-eenvoud

Deze wandlamp past helemaal binnen de Scandinavische stijl. Een houten ophangingen, een stoere lichtbron en natuurlijk strijkijzersnoer.  Eenvoudig zelf te maken.  De afwerking mag grof zijn. Het hout moet vooral niet gelakt zijn. Het liefst zelfs niet geschuurd.

Strijkijzersnoer-wandlamp

Deze wandlamp is zeer eenvoudig zelf te maken. Benodigdheden zijn; een grote spijker, strijkijzersnoer en een nonchalante armbeweging. En klaar!  Zoals al eerder gezegd. Met strijkijzersnoer worden alle wandlampen een succes.

Volgeltjes wandlamp

De uitvoering kan beter, maar het idee vind ik heel leuk van deze wandlamp. Het zwart zou ook prima in een Scandinavisch interieur passen.

Zelf aan de slag!

Ik hoop je hiermee te hebben geïnspireerd. Wandlampen zijn alles behalve saai. 🙂  Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef en creativiteit. En onthoud: met stijkijzersnoer is alles een succes!

Heb jij tips, of leuke dingen gezien? Laat het me weten.

Liefs,

Petronella

Een gedachte over “Inspirerende wandlampen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s